Kaki Perempuan oleh Orang Buangan Amerika



Tiada benda, cuma nak kongsi benda ini - Kaki Perempuan. Hamba sebenarnya sedang mencari semangat spoof untuk Jimmo, LEMBAYUNG TIMOUR dan menemukan semangat spoof yang ringkas tetapi mendalam. Ada dua versi contoh spoof yang hamba lampirkan, pertama spoof yang terus dan terang, manakala yang kedua spoof versi selindung tetapi pedih. Tahniah kepada kugiran kegemaran hamba. All American Rejects dan juga pihak yang lagi satu. Astarfirullah, tak baik betul, 1 Muharam buat entri semacam ini.

[Nak tengok aksi Spoof versi 1, tekan kat kaki perempuan di atas ya, manakala Spoof versi 2, sila tekan bawah]

7 ulasan:

arsaili berkata...

Salam Maal Hijrah, May Allah crown us with the best of iman, health, wealth and peace of mind in the New Year.

enche syamsul ariff berkata...

bro..
womanizer versi lily allen pon menarik..
x)

Amer Yusof berkata...

dah tengok. menarik jugak, hahaha. tapi spoof yg dua ini menjadi.

Z berkata...

Apekenamanya si vocalist All American Rejects tu semakin kurus dan macam drug addict dah skrg ni

album baru dia x best

itu ja nak bgtau

haha

Amer Yusof berkata...

@ Z - xbaik ckp dia mcm isap dadah....dia memang isap dadah la...hahahaha. nama dia tyson rieter kalau x silap. ke salah eja? tak silap aku, dia sebaya aku. betol la tu. album pertama 'rejects' ni memang dasyat. tp peribadi, aku lg suka album kedua (move along yg ada lagu dirty little secret) aku rasa lagi matang dan cerdik sikit utk otak aku. apa-apa hal, aku tetap suka lagu my paper hearts...album ketiga dia x best ke?

aduh br cadang nak donlod...hahaha. baru lg kuar kan?biasalah..band2 bila 1st, 2nd album saja diorang bersungguh karya. dah masuk 3rd, masing2 dah kaya..dah malas la nak buat lagu.

apa-apapun Coldplay jugak yg x pernah kecewakan aku...yuhuuu

Z berkata...

paper heart mmg best! Comel sgt lgu 2.
Yup,tyson ritter.muka dia mcm tom welling smallville 2 kan?
I totally agree with u, Move Along is their best. Lagu2 mcm I'm Waiting, 11.11pm, Top of the World, smpi arini aku suka.Ha lg satu, Straitjacket Feeling! A..dnload jela for the sake of being a fan,haha.

Z berkata...

paper heart mmg best! Comel sgt lgu 2.
Yup,tyson ritter.muka dia mcm tom welling smallville 2 kan?
I totally agree with u, Move Along is their best. Lagu2 mcm I'm Waiting, 11.11pm, Top of the World, smpi arini aku suka.Ha lg satu, Straitjacket Feeling! A..dnload jela for the sake of being a fan,haha.

penggemar